Skip to main content

Buitentegels

Van Glabeke is dé speciaalzaak bij uitstek op het vlak van buitentegels in West-Vlaanderen. Wilt u uw terras vernieuwen met prachtige tegels of klinkers? Dan is het natuurlijk belangrijk dat u kiest voor kwaliteit. Bij Van Glabeke uit Kooigem-Kortrijk kiest u uit een groot gamma en profiteert u van persoonlijke service en snelle levering. Kortom, alles wat u nodig heeft om uw terras, tuin of oprit in West-Vlaanderen van de perfecte buitentegels te voorzien, vindt u bij ons.

Natuursteen

Siergrind

Platines

Kleiklinkers

Betonklinkers

Terrastegels in West-Vlaanderen

Ruime keuze aan buitentegels

Van keramische tegels, kleiklinkers met een robuuste look tot siergrind of grindmatten voor een natuurlijke uitstraling en comfortabele platines, er zitten meer dan genoeg opties in ons ruime assortiment. U kunt bij uw specialist uit Kortrijk-Kooigem, West-Vlaanderen rekenen op gedegen advies voor de beste buitentegels!

Bekijk de beste optie voor uw situatie

Van Glabeke uit Kooigem-Kortrijk gaat professioneel te werk bij elk project en vindt op basis van uw budget en persoonlijke voorkeur de beste buitentegels voor u in West-Vlaanderen. Dankzij ruim 52 jaar ervaring geniet u zo binnen de kortste keren van een prachtige tegelvloer op uw terras of oprit. Wilt u graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden die u heeft bij Van Glabeke uit Kooigem-Kortrijk, West-Vlaanderen? Vul dan vrijblijvend het contactformulier in en laat u op professionele wijze adviseren en begeleiden!