Skip to main content

De beste bouwmaterialen in Kortrijk

Onze bouwmaterialen uit Kortrijk zijn de basis voor elk pand, elk interieur of elke woning in de ruime omgeving van West-Vlaanderen. Bij Van Glabeke uit Kooigem-Kortrijk, vindt u een uitgebreid gamma aan mogelijkheden, zodat u als een echte professional te werk kunt gaan. Als familiebedrijf hebben wij meer dan 50 jaar ervaring. U rekent bij ons dus steeds op een vlotte en correcte service als u op zoek bent naar kwalitatieve bouwmaterialen.

Vloermatten

Tegelbenodigdheden

PVC Producten

Betonproducten

Metselwerk

Bouwmaterialen

Verschillende bouwmaterialen voor uw project

Hieronder vindt u een kort overzicht van de beschikbare bouwmaterialen die wij u aanbieden, zodat u uw project tot een goed eind kunt brengen:

  1. Vloermatten

Van vloermatten voor aan uw voordeur tot grote ingebouwde vloermatten, alles is mogelijk. Een vloermat beschermt uw woning of bedrijfspand tegen ongewenst vuil en stof, maar geeft ook een leuke uitstraling aan uw interieur.

  1. Tegelbenodigdheden

Primer, siliconen, truweel en waterpas – het zijn slechts enkele van de vele zaken die u nodig heeft om uw tegelvloer, bijvoorbeeld met natuursteentegels, goed te leggen. Ons aanbod aan bouwmaterialen is uitgebreid én kwalitatief, waardoor u zeker bent van een duurzaam en mooi resultaat! Uiteraard kunt u bij ons niet alleen de benodigdheden, maar ook de tegels kopen die u nodig heeft.

  1. Pvc-producten

Tegenwoordig zijn pvc-producten een must-have voor talloze werkzaamheden. Drainagebuizen, pvc-buizen en hulpstukken behoren allemaal tot de mogelijkheden.

  1. Betonproducten

Betonproducten fungeren als basis voor een goede fundering en constructies. Boordstenen, lintelen, cementdallen en betongewelven maken allemaal deel uit van ons gamma.

  1. Metselwerk

Ruwbouwmaterialen zijn belangrijk om bouwwerken of renovaties te doen slagen. Wij bieden onder andere bakstenen, betonstenen, gevelstenen en snelbouwstenen aan voor uw bouwproject!

  1. Bouwmaterialen

U vindt bij ons diverse bouwmaterialen van goede kwaliteit. Verschillende soorten zand en controleputten maken elk bouwwerk efficiënter en gemakkelijker!

Vraag meer informatie over onze bouwmaterialen

Bent u overtuigd van de meerwaarde van de bouwmaterialen van onze tegelwinkel? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Wij vertellen u graag alles over het assortiment en de mogelijkheden van de bouwmaterialen die u nodig heeft voor uw project.