Skip to main content

Bouwmaterialen:

Onze bouwmaterialen zijn de basis voor elk pand, elk interieur of elke woning. Bij Van Glabeke uit Kooigem-Kortrijk, West-Vlaanderen vindt u een uitgebreid gamma aan mogelijkheden, zodat u als een echte professional te werk kunt gaan. Als familiebedrijf hebben wij meer dan 52 jaar ervaring. U rekent bij ons dus steeds op vlotte en correcte service.

Vloermatten

Tegelbenodigdheden

PVC Producten

Betonproducten

Metselwerk

Bouwmaterialen

Verschillende bouwmaterialen voor uw project:

Hieronder vindt u een kort overzicht van de beschikbare bouwmaterialen die wij u aanbieden, zoals tegels en verschillende gereedschappen, zodat u uw project tot een goed eind kunt brengen:

  1. Vloermatten

Van vloermatten voor aan uw voordeur tot grote ingebouwde vloermatten, alles is mogelijk. Een vloermat beschermt uw woning of bedrijfspand tegen ongewenst vuil en stof, maar geeft ook een leuke uitstraling aan uw interieur.

  1. Tegelbenodigdheden

Primer, siliconen, truweel en waterpas – het zijn slechts enkele van de vele zaken die u nodig heeft om uw tegelvloer goed te leggen. Bij Van Glabeke uit Kortrijk-Kooigem, West-Vlaanderen is het aanbod bouwmaterialen en tegels uitgebreid én kwalitatief, waardoor u zeker bent van een duurzaam en mooi resultaat in uw woning of pand!

  1. Pvc-producten

Pvc-producten zijn een must-have voor talloze werkzaamheden. Drainagebuizen, pvc buizen en hulpstukken behoren allemaal tot de mogelijkheden bij Van Glabeke uit Kortrijk, West-Vlaanderen.

  1. Betonproducten

Boordstenen, betonplaten, muurpalen, lintelen, cementdallen en betongewelven maken allemaal deel uit van het gamma  van Van Glabeke uit Kortrijk-Kooigem, West-Vlaanderen.

  1. Metselwerk

Ruwbouwmaterialen zijn belangrijk om bouwwerken of renovaties te doen slagen. Van Glabeke uit Kortrijk-Kooigem, West-Vlaanderen biedt onder andere bakstenen, betonstenen, gevelstenen en snelbouwstenen aan voor uw bouwproject!

  1. Bouwmaterialen

Naast tegels vindt u bij ons in Kortrijk ook bouwmaterialen van goede kwaliteit. Verschillende soorten zand, grind, cement, stenen, alle tegelbenodigdheden, … vindt u in ons gamma!

7. Stabilisé en droge beton

Stabilisé en droge beton fungeren als basis voor een goede fundering voor uw betegeling.

 

Vraag meer informatie over onze bouwmaterialen

Bent u overtuigd van de meerwaarde van de bouwmaterialen en tegels van Van Glabeke in Kortrijk, West-Vlaanderen? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Wij vertellen u graag alles over het assortiment en de mogelijkheden van de bouwmaterialen die u nodig heeft voor uw project.

Anderen bekeken ook:

Natuursteen tegels Kortrijk | Tegels kopen West-Vlaanderen | Vloeren en tegels West-Vlaanderen