Skip to main content

✔ Sfeerboxen beschikbaar

✔ Gratis en vrijblijvend advies

✔ Tuinpark aanwezig

Tegels kopen in West-Vlaanderen

Wilt u mooie, duurzame en stijlvolle tegels kopen in West-Vlaanderen? Dan zit u goed bij Van Glabeke uit Kooigem-Kortrijk. Bij ons profiteert u van de fraaiste en duurzaamste optie voor uw vloer. Het is dan ook de moeite waard om op het aanbod van onze speciaalzaak te vertrouwen. Wij bieden talloze mogelijkheden aan op het vlak van design en materiaal. Kom gerust eens langs om het aanbod te ontdekken.

Bent u benieuwd naar ons assortiment aan natuursteen?

Bekijk het hele assortiment

Kwalitatieve tegels kopen bij een expert

Welke keuze u ook maakt, Van Glabeke garandeert de allerbeste kwaliteit en duurzaamheid. Dankzij ruim 50 jaar ervaring kunnen wij u gedegen advies en hulp aanbieden bij de zoektocht naar de beste tegels. Zowel voor binnen als voor buiten kunt u bij ons tegels kopen. Bent u op zoek naar terrastegels voor uw nieuw terras? Of wilt u liever natuursteentegels? Bij ons bedrijf gespecialiseerd in tegels vindt u ongetwijfeld de geschikte tegels.

Geniet van jarenlange ervaring en persoonlijke service

Als u van plan bent om nieuwe tegels te kopen, dan doet u dit het best bij een professional. Ook snelle, correcte dienstverlening en aantrekkelijke prijzen zijn kenmerken van onze service. Wilt u tegels kopen en meer te weten komen over ons en de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier!