Skip to main content

✔ Sfeerboxen beschikbaar

✔ Gratis en vrijblijvend advies

✔ Tuinpark aanwezig

Tegels kopen

Zonder mooie, duurzame en stijlvolle tegels te kopen in West-Vlaanderen profiteert u niet van de fraaiste en duurzaamste optie voor uw vloer. Het is dan ook de moeite waard om op het aanbod van een speciaalzaak te vertrouwen. Bij Van Glabeke uit Kooigem-Kortrijk krijgt u talloze mogelijkheden op het vlak van design en materiaal. Kies bijvoorbeeld voor keramische tegels of parket voor een gezellige sfeer, patroontegels en mozaïeken om uw interieur levendiger te maken en natuursteen als basis voor een landelijke look.

Bent u benieuwd naar ons assortiment aan natuursteen?

Bekijk het hele assortiment

Tegels kopen bij een expert in West-Vlaanderen

Welke keuze u ook maakt, Van Glabeke garandeert de allerbeste kwaliteit en duurzaamheid. Zowel voor binnen als voor buiten kunt u bij ons in West-Vlaanderen tegels kopen. Of u nu een nieuw terras wilt leggen of uw woonkamer wil afwerken met een moderne tegelvloer; u vindt de geschikte tegels bij ons familiebedrijf.

Geniet van jarenlange ervaring en persoonlijke service

Als u van plan bent nieuwe tegels te kopen voor uw woning in West-Vlaanderen, dan heeft u waarschijnlijk een professional nodig. Dankzij ruim 50 jaar ervaring kunnen wij u gedegen advies en hulp bieden bij de zoektocht naar de beste tegels. Ook snelle, correcte dienstverlening en aantrekkelijke prijzen zijn kenmerken van onze service. Wilt u tegels kopen in West-Vlaanderen en meer te weten komen over de mogelijkheden bij Van Glabeke Kooigem-Kortrijk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier!