Van Glabeke uit Kooigem-Kortrijk beseft dat elk interieur andere noden heeft en daarom behoren vele soorten patroontegels tot ons aanbod in West-Vlaanderen. Patroontegels zijn een échte blikvanger op de vloer, mede dankzij de unieke, geometrische vormen. Ook zijn er heel wat mogelijkheden op het vlak van kleur en stijl, zodat u voor uw interieur in West-Vlaanderen ongetwijfeld de beste patroontegels vindt.

Stijlvolle en duurzame patroontegels uit West-Vlaanderen

Tegels met een patroon geven uw woning in één keer een gezellige, ietwat klassieke look. Maar er zijn ook mogelijkheden voor een eerder moderne of landelijke setting. Bij Van Glabeke uit West-Vlaanderen geniet u hoe dan ook van een uitgebreid aanbod aan verschillende vloer- en patroontegels. Maar ook voor bijvoorbeeld keramisch parket of keramiek kunt u bij ons terecht.

Kies de beste tegels voor uw woning

Tegels met een mooi patroon zijn een populaire keuze, doordat ze leven in de brouwerij brengen en uw interieur meteen een extra dimensie geven. Maar als u de beste patroontegels van diverse merken wilt vinden, is het natuurlijk belangrijk dat u advies krijgt van een expert. Van Glabeke uit Kooigem-Kortrijk adviseert u en denkt met u mee. Het uitgebreide gamma, gedegen advies op basis van 50 jaar ervaring en een snelle service maken de zoektocht naar de perfecte tegels zoveel aangenamer! Bent u klaar om uw vloer in het nieuw te steken met onze tegels? Vul dan vrijblijvend het contactformulier in en ontdek het uitgebreide aanbod.

Anderen bekeken ook:

Natuursteen West-Vlaanderen | Keramische tegels West-Vlaanderen | Keramisch parket West-Vlaanderen