Skip to main content

✔ Sfeerboxen beschikbaar

✔ Gratis en vrijblijvend advies

✔ Tuinpark aanwezig

Natuursteentegels in Kortrijk

Wilt u uw woonkamer een compleet nieuwe look geven of uw terras verfraaien met natuursteentegels uit Kortrijk? Van Glabeke in Kooigem-Kortrijk helpt u met een uitgebreid aanbod aan tegels in verschillende soorten natuursteen. Wij denken graag met u mee om zo dé perfecte natuursteentegel voor u te vinden.

Bent u benieuwd naar ons assortiment aan natuursteen?

Bekijk het hele assortiment

Mooie en duurzame natuursteentegels met een stijlvolle uitstraling

Bij onze tegelwinkel geniet u te allen tijde van een professionele aanpak, van begin tot einde. Eerst en vooral kunt u helemaal zelf kiezen welke natuursteen u laat plaatsen: basalt, marmer of blauwsteen, het zijn slechts enkele van de mogelijkheden. Het leveren van de diverse merken natuursteentegels gebeurt snel en daarbij krijgt u gegarandeerd de beste kwaliteit. Wij werken namelijk samen met groothandelaars die reeds jaren ervaring hebben. Tenslotte bieden wij u eerlijke prijzen aan, zodat u zich voor uw terras of woonkamervloer niet blauw betaalt aan duurzame natuursteentegels! Het maakt niet uit welke vloertegels u nodig heeft, wij hebben ongetwijfeld dé tegel die u zoekt voor een stijlvolle uitstraling.

Kom uw favoriete tegels uitkiezen

Of u nu kiest voor tegels van natuursteen als basis voor uw terras aan het zwembad of liever uw gevel wilt verfraaien met mooie wandtegels, alles kan dankzij de uitgebreide service van Van Glabeke. De mogelijkheden zijn zo goed als oneindig en u ontvangt er meer informatie over als u onze showroom of het tuinpark bezoekt. Wilt u uw woning van prachtige tegels voorzien? Neem dan snel contact op met onze speciaalzaak of spring eens gezellig binnen. Ontdek de vele mogelijkheden bij ons en laat uw natuursteentegels op professionele wijze aanleggen!