✔ Sfeerboxen beschikbaar

✔ Gratis en vrijblijvend advies

✔ Tuinpark aanwezig

Natuursteen tegels in Kortrijk

Wilt u uw woonkamer een compleet nieuwe look geven of uw terras verfraaien met natuursteen tegels uit Kortrijk? Van Glabeke helpt u met een uitgebreid aanbod aan tegels in verschillende soorten natuursteen. Eerst en vooral kunt u helemaal zelf kiezen welke natuursteen u laat plaatsen: basalt, marmer of blauwsteen, het zijn slechts enkele van de mogelijkheden.

Bent u benieuwd naar ons assortiment aan natuursteen?

Bekijk het hele assortiment

Mooie natuursteen tegels in Kortrijk

Bij ons bent u zeker van een professionele aanpak, van begin tot einde. Het leveren van de natuursteen tegels in Kortrijk gebeurt snel en daarbij krijgt u gegarandeerd de beste kwaliteit. Wij werken namelijk samen groothandelaars die reeds jaren ervaring hebben. Tenslotte biedt Van Glabeke u eerlijke prijzen, zodat u zich voor uw nieuwe terras of woonkamervloer in Kortrijk niet blauw betaalt aan natuursteen tegels!

Kom uw favoriete tegels uitkiezen

Of u nu kiest voor natuursteen tegels in Kortrijk als basis voor uw terras aan het zwembad of liever uw gevel wilt verfraaien met mooie tegels, alles kan dankzij de uitgebreide service van Van Glabeke uit Kooigem-Kortrijk. De mogelijkheden zijn zo goed als oneindig en u krijgt daar dan ook meer informatie over als u onze showroom of het tuinpark bezoekt. Zou u uw woning binnen of buiten van een nieuwe tegelvloer willen voorzien? Neem dan contact op met uw speciaalzaak, ontdek de vele mogelijkheden en laat uw natuursteen tegels in Kortrijk op professionele wijze leggen.