Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor keramisch parket in hun woning in West-Vlaanderen, en dat heeft meer dan één reden. Zo kan een dergelijk parket nauwelijks onderscheiden worden van een écht parket, aangezien het dezelfde look and feel heeft als een houten vloer. U kunt bij Van Glabeke uit Kooigem-Kortrijk terecht als u op zoek bent naar keramisch parket voor uw woning in West-Vlaanderen.

Keramisch parket uit West-Vlaanderen: meer dan gewoon een mooie vloer

Dit parket is dé perfecte oplossing voor ruimtes die vaak met vocht, vlekken en vuil te maken krijgen.Denk hierbij aan de badkamer, de keuken, enzovoort. Ook is het parket slijtvast, bestand tegen krassen en kan het efficiënt met vloerverwarming worden gecombineerd. Vertrouw op ons bedrijf voor prachtig parket voor uw woning, alsook voor advies over de toepassingsmogelijkheden.

Geniet van de vele voordelen van deze parketvloer

Als u een vloer zoekt die onderhoudsarm is, in uiteenlopende formaten en met verschillende patronen verkrijgbaar is, dan is ons parket perfect. Van kleine mozaïek keramische tegels tot grote varianten van 160 X 320 centimeter, alles kan bij Van Glabeke uit Kooigem-Kortrijk. Dergelijke parketsoorten zijn erg sterk. Als u kiest voor ons keramisch parket uit West-Vlaanderen, doet u dus een duurzame investering! Wilt u meer weten over ons assortiment en de mogelijkheden? Vul dan het contactformulier in en voor u het weet geniet u van een prachtig keramisch parket in uw woning in West-Vlaanderen.

Anderen bekeken ook:

Bouwmaterialen Kortrijk | Vloeren en tegels West-Vlaanderen | Patroontegels West-Vlaanderen