Skip to main content

✔ Sfeerboxen beschikbaar

✔ Gratis en vrijblijvend advies

✔ Tuinpark aanwezig

Vloeren en tegels uit West-Vlaanderen

Dankzij onze vloeren en tegels uit West-Vlaanderen geniet u van het beste wooncomfort dat u zich kunt wensen. Van Glabeke uit Kooigem-Kortijk weet precies wat u nodig heeft op basis van uw budget, voorkeuren en mogelijkheden. Wilt u een keramische parketvloer voor een strakke, industriële look? Of toch maar liever een tegelvloer met een natuurlijke uitstraling? Alles kan!

Bent u benieuwd naar ons assortiment aan natuursteen?

Bekijk het hele assortiment

De beste vloeren en tegels in West-Vlaanderen

De beste vloeren en tegels in West-Vlaanderen vinden, dat is niet bepaald gemakkelijk. Niet alleen zijn er talloze aanbieders en merken, ook moet u nog het beste design, formaat en kleur vinden voor uw interieur. Dankzij ons gedegen advies en ruim 50 jaar aan ervaring helpt uw speciaalzaak uit West-Vlaanderen u bij deze zoektocht naar hoogwaardige vloeren en tegels.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bent u op zoek naar kwaliteitsvolle tegels voor uw woning? Tegels vormen de basis van uw interieur, maar ook bijvoorbeeld van uw terras of zwembad. Van Glabeke uit Kooigem-Kortrijk helpen wij u bij het vinden van de beste natuursteen tegels, kleiklinkers, terrastegels, mozaïektegels en nog veel meer. Zo werkt u uw interieur precies af zoals u dat wil. Ook geniet u ook van snelle levering van uw vloeren en tegels in West-Vlaanderen. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier in te vullen.