✔ Sfeerboxen beschikbaar

✔ Gratis en vrijblijvend advies

✔ Tuinpark aanwezig

Vloertegels uit West-Vlaanderen

Uw zoektocht naar goede vloertegels in West-Vlaanderen is ten einde: Van Glabeke is dé specialist met ruim 50 jaar ervaring. Wij bieden talloze oplossingen om uw interieur binnen de kortste keren van een prachtige tegelvloer te voorzien. Vloertegels komen in verschillende formaten, materialen en designs, en dat geldt ook voor het aanbod bij Van Glabeke uit Kooigem-Kortrijk, in West-Vlaanderen.

Bent u benieuwd naar ons assortiment aan natuursteen?

Bekijk het hele assortiment

De beste vloertegels uit West-Vlaanderen

U vindt bij ons de mooiste en duurzaamste vloertegels. Patroontegels en mozaïek zijn perfect om uw interieur creatiever en klassieker te maken, terwijl keramische tegels en parket dan weer een strakke, moderne look brengen. U vindt hier ook natuursteentegels, waarmee u in géén tijd een prachtig interieur creëert. Het maakt niet uit naar welke vloertegels u op zoek bent; u vindt ze bij ons in West-Vlaanderen.

Profiteer van professionele service

Als u het beste wilt halen uit uw nieuwe tegels, dan zijn de aanpak en het advies van een specialist essentieel. Niet alleen garandeert uw tegelspecialist een uitstekende kwaliteit en snelle service, ook wordt rekening gehouden met uw persoonlijke wensen qua budget, stijl en afwerking. Tenslotte kunt u bij Van Glabeke uit Kooigem-Kortrijk rekenen op een warm onthaal: klanten zijn immers geen nummers bij ons. Bent u klaar om uw woning prachtig af te werken met onze vloertegels uit West-Vlaanderen? Vul vrijblijvend het contactformulier in en Van Glabeke helpt u graag bij de zoektocht naar de perfecte tegelvloer.