Skip to main content

✔ Sfeerboxen beschikbaar

✔ Gratis en vrijblijvend advies

✔ Tuinpark aanwezig

Vloertegels uit West-Vlaanderen

Uw zoektocht naar goede vloertegels in West-Vlaanderen is ten einde: Van Glabeke uit Kooigem-Kortrijk is dé specialist met ruim 50 jaar ervaring. Wij bieden talloze oplossingen om uw interieur binnen de kortste keren van een prachtige tegelvloer te voorzien. Vloertegels komen in verschillende formaten, materialen en designs, en dat geldt ook voor ons aanbod.

Bent u benieuwd naar ons assortiment aan natuursteen?

Bekijk het hele assortiment

De beste vloertegels uit West-Vlaanderen

Als u het beste wilt halen uit uw nieuwe tegels, dan zijn de aanpak en het advies van een specialist essentieel. Niet alleen garandeert onze tegelwinkel een uitstekende kwaliteit en snelle service, ook wordt er rekening gehouden met uw persoonlijke wensen qua budget, stijl en afwerking van de vloertegels. U vindt in ons assortiment de mooiste en duurzaamste vloertegels. Patroontegels en mozaïek zijn perfect om uw interieur creatiever en klassieker te maken, terwijl keramische tegels en parket dan weer een strakke, moderne look brengen. Het maakt niet uit naar welke vloertegels u op zoek bent; hoogwaardige tegels kopen doet u bij ons gespecialiseerd bedrijf.

Profiteer van professionele service

U kunt bij Van Glabeke rekenen op een warm onthaal: klanten zijn immers geen nummers bij ons. Bent u klaar om uw woning prachtig af te werken met onze vloertegels? Of bent u eerder op zoek naar mozaïeken? Vul vrijblijvend het contactformulier in en wij helpen u graag bij de zoektocht naar de perfecte tegelvloer.