✔ Sfeerboxen beschikbaar

✔ Gratis en vrijblijvend advies

✔ Tuinpark aanwezig

Wandtegels uit West-Vlaanderen

Wilt u uw gevel aan de voorzijde van uw woning een moderne, strakke look geven met wandtegels uit West-Vlaanderen? Of wilt u misschien een van uw binnenmuren verfraaien met prachtige tegels in natuursteen? Van Glabeke uit Kooigem-Kortrijk helpt u aan prachtige wandtegels. Wij zijn tenslotte dé specialist op het gebied van tegels en vloeren.

Bent u benieuwd naar ons assortiment aan natuursteen?

Bekijk het hele assortiment

Onze wandtegels uit West-Vlaanderen zijn de basis van een strak interieur

Van natuursteen tegels voor aan de muur tot mozaïek als basis van een alternatieve inrichting, er bestaan heel wat mogelijkheden. Steeds meer mensen kiezen voor onze tegels, juist doordat hun interieur er zo’n unieke uitstraling van krijgt. Bent u ook op zoek naar prachtige wandtegels voor uw woning in West-Vlaanderen? Breng dan zeker een bezoek aan onze showroom en ontdek onze verschillende vloeren, tegels en bouwmaterialen.

Bezoek onze showroom

Als u wandtegels in West-Vlaanderen wilt laten plaatsen, dan is het essentieel om hiervoor op een specialist te vertrouwen. Van Glabeke uit Kooigem-Kortrijk helpt u niet enkel de beste oplossing te vinden op basis van uw budget, maar biedt ook talloze opties qua formaat, kleur en materiaal. Ook kunt u zeker zijn van persoonlijke service, wat het koopproces van wandtegels in West-Vlaanderen net iets prettiger maakt. Wilt u graag meer informatie over de opties en service van Van Glabeke? Neem snel contact op via het contactformulier en laat u helpen door een échte professional!