Skip to main content

✔ Sfeerboxen beschikbaar

✔ Gratis en vrijblijvend advies

✔ Tuinpark aanwezig

Wandtegels uit West-Vlaanderen

Met onze wandtegels geeft u uw muren in West-Vlaanderen een moderne, strakke look. Van Glabeke uit Kooigem-Kortrijk helpt u graag verder in uw zoektocht naar de perfecte wandtegels. Wij zijn tenslotte dé specialist op het gebied van tegels en vloeren.

Bent u benieuwd naar ons assortiment aan wandtegels?

Bekijk het hele assortiment

Onze wandtegels zijn de basis van een strak interieur

Van natuursteentegels voor aan de muur tot mozaïek als basis van een alternatieve inrichting, er bestaan heel wat mogelijkheden op het vlak van wandtegels. Steeds meer mensen kiezen voor onze tegels, juist doordat hun interieur er zo’n unieke uitstraling van krijgt. Bent u ook op zoek naar prachtige wandtegels voor uw woning? Breng dan zeker een bezoek aan onze showroom en ontdek ons assortiment. Van Glabeke helpt u niet enkel de beste oplossing te vinden op basis van uw budget, maar biedt ook talloze opties qua formaat, kleur en materiaal.

Bezoek onze showroom

Wilt u graag kwalitatieve tegels kopen in West-Vlaanderen? Dan zit u goed bij onze tegelwinkel. Als u wandtegels wilt laten plaatsen, dan is het essentieel om hiervoor op een specialist te vertrouwen. Ook kunt u zeker zijn van een persoonlijke service, wat het koopproces van bouwmaterialen en wandtegels net iets prettiger maakt. Krijgt u graag meer informatie over de opties en service die wij aanbieden? Neem snel contact met ons op via het contactformulier en laat u helpen door een échte professional!