Skip to main content

✔ Sfeerboxen beschikbaar

✔ Gratis en vrijblijvend advies

✔ Tuinpark aanwezig

Keramische terrastegels

Terrastegels van topkwaliteit zijn een logische keuze als u het beste uit uw terras wilt halen en daarvoor heeft u de beste keramische terrastegels uit West-Vlaanderen nodig. Deze vindt u dan ook bij ons! Van Glabeke uit Kooigem-Kortrijk biedt een breed gamma aan formaten, van 2 X 2 cm tot 160 X 320 centimeter, zodat u uw terras precies de look kunt geven die u wilt.

Bent u benieuwd naar ons assortiment aan natuursteen?

Bekijk het hele assortiment

Stevige keramische terrastegels

Onze stevige keramische terrastegels uit West-Vlaanderen zijn altijd een goede optie aangezien ze minstens 2 cm dik zijn en dus ook bestand zijn tegen vocht. Wilt u uw terras een uniforme, duurzame look geven? Dan zijn onze keramische terrastegels uit West-Vlaanderen hiervoor de perfecte basis.

Laat u adviseren

Wat is nu het grootste voordeel van onze keramische terrastegels uit West-Vlaanderen? Ze zien er natuurlijk uit, waardoor uw terras de perfecte balans krijgt tussen een landelijke en moderne uitstraling. In het tuinpark van Van Glabeke uit Kooigem-Kortrijk vindt u verschillende soorten tegels die tentoongesteld zijn in een realistische setting. Hierdoor krijgt u een beter beeld van de mogelijkheden van de verschillende tegels voor buiten en ziet u beter welke optie voor u het beste is. Zou u meer info willen ontvangen over de mogelijkheden en onze service? Neem contact met ons op en vertrouw op 50 jaar ervaring om u te adviseren en te begeleiden bij de zoektocht naar beste beste keramische terrastegels voor uw terras in West-Vlaanderen.