Skip to main content

✔ Sfeerboxen beschikbaar

✔ Gratis en vrijblijvend advies

✔ Tuinpark aanwezig

Natuursteen

Van Glabeke uit Kortrijk-Kooigem beseft dat een betrouwbare tegelvloer essentieel is voor optimaal wooncomfort, en met onze natuursteen uit West-Vlaanderen maakt u dat mogelijk! Onze specialiteit is blauwsteen, een steensoort die al jaren aan populariteit wint en in tal van situaties toepasbaar is.

Bent u benieuwd naar ons assortiment aan natuursteen?

Bekijk het hele assortiment

De beste duurzame natuursteen

Niet alleen is ons gesteente erg duurzaam en sterk — ook blijft het materiaal tijdloos ogen. Voor de beste kwaliteit werkt Van Glabeke uit West-Vlaanderen samen met gerenommeerde groothandelaars die heel wat ervaring hebben. Andere soorten zijn onder andere graniet, basalt, marmer, kalksteen, enzovoort. Deze dragen elk op hun eigen manier bij tot uw interieur!

Ontdek ons breed aanbod

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u prachtige natuursteen kunt kopen voor uw project in West-Vlaanderen? Van Glabeke uit Kooigem-Kortrijk heeft een ruim aanbod aan verschillende soorten gesteente. Geniet van ruim 50 jaar ervaring en vlotte en persoonlijke service, at voelt altijd goed. Bij ons heeft u het gevoel dat u niet slechts een nummer bent, maar een klant die wij graag tevreden maken én houden. Bent u overtuigd van de meerwaarde van natuursteen in uw woning in West-Vlaanderen? Ontdek dan snel het ruime aanbod en neem vrijblijvend contact op met ons via ons contactformulier voor meer informatie over de mogelijkheden.