Skip to main content

✔ Sfeerboxen beschikbaar

✔ Gratis en vrijblijvend advies

✔ Tuinpark aanwezig

Natuursteen in West-Vlaanderen

Als u op zoek bent naar natuursteen, dan kunt u terecht bij Van Glabeke uit Kooigem-Kortrijk, in de provincie West-Vlaanderen. Een betrouwbare vloer is essentieel voor optimaal wooncomfort. Met onze natuursteen maakt u dat mogelijk! Onze specialiteit is blauwsteen, een steensoort die al jaren aan populariteit wint en in tal van situaties toepasbaar is.

Bent u benieuwd naar ons assortiment aan natuursteen?

Bekijk het hele assortiment

Een goede en duurzame natuursteen uitkiezen

Kiezen voor natuursteen is steeds een goed idee. Niet alleen is ons gesteente erg duurzaam en sterk — ook blijft het materiaal tijdloos ogen. Voor de beste kwaliteit werkt onze tegelwinkel samen met gerenommeerde groothandelaars die heel wat ervaring hebben. Natuurlijk vindt u bij ons, naast natuursteen, nog verschillende andere steensoorten en bouwmaterialen. Andere soorten zijn onder andere graniet, basalt, marmer, kalksteen, enzovoort. Deze dragen elk op hun eigen manier bij tot uw interieur! Bent u bijvoorbeeld op zoek naar wandtegels in natuursteen? Klop dan snel bij ons aan en ontdek het assortiment!

Ontdek ons ruime aanbod

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u prachtige natuursteen kunt kopen, bijvoorbeeld in de vorm van natuursteentegels? Of houdt u meer van keramisch parket? Wij hebben een ruim aanbod aan verschillende soorten gesteente. Geniet van ruim 50 jaar ervaring en vlotte, persoonlijke service. Bij ons heeft u het gevoel dat u niet slechts een nummer bent, maar een klant die wij graag tevreden maken én houden. Bent u overtuigd van de meerwaarde van natuursteen? Ontdek dan snel het aanbod en neem vrijblijvend contact op met ons via ons contactformulier voor meer informatie over de mogelijkheden.